ARNOLD AIJKENS  is niet voor niets één van de grootste gespecialiseerde leveranciers van witgoed apparatuur in Rotterdam en omgeving, dit kunnen wij u niet alleen tonen in onze winkel waar u een enorme collectie aantreft op het gebied van wasautomaten, koelkasten, vrieskasten, wasdrogers, vaatwassers,  magnetrons, fornuizen afzuigsystemen, Inbouw apparatuur, klein huishoudelijke apparatuur en stofzuigers maar nu ook op deze volledig vernieuwde website waar u op gemakkelijke wijze thuis op de bank of aan de keukentafel uw keuze kunt maken en  waar u toch kan en mag vertrouwen op onze bekende en vertouwde service.  Uiteraard kan je alleen een speciaalzaak genoemd worden als de totale collectie zo uitgebreid  is dat elke klant altijd iets kan kiezen naar zijn of haar voorkeur en in de winkel door een zeer persoonlijke behandeling alles te weten kan komen van het apparaat waar hij of zij belangstelling voor heeft.  De aanschaf van een wasautomaat of koelkast is voor iedereen een investering voor langere tijd en het is dus nood- zakelijk dat je als klant goede voorlichting krijgt hetzij door persoonlijke benadering in de winkel maar zeker ook door een zo uitgebreid mogelijke product informatie op de website. iets waar wij ons dagelijks voor inzetten !!!!

Bezorging per boot

ARNOLD AIJKENS bezorgd alle door u bestelde apparaten in de gehele provincie Zuid Holland gratis bij u thuis en sluit deze apparaten gratis voor u aan op uw bestaande huisinstallatie. Arnold Aijkens is Sterkin gecertificeerd gastechnisch installateur.  Alle apparaten worden geïnstalleerd op de door u als klant aan te geven plaats. Alle oude apparaten worden door ons gratis afgevoerd en aangeboden aan de stichting WECYCLE waar wij een samenwerkingsverband mee hebben,  zodat alle oude apparaten kunnen worden gerecycled, waardoor ons milieu aanzienlijk minder belast wordt.

Mercedes

De openingstijden van de winkels ARNOLD AIJKENS zijn als volgt:

Onze vestiging in Hoogvliet is op maandag geopend van 11:00-17:30, dinsdag,woensdag,donderdag van 09:00-17:30, vrijdag van 09:00-18:00 en op zaterdags van 09:00-17:00. Zondag gesloten.

Voor eventuele informatie kunt u ons altijd telefonisch bereiken. zie voor deze gegevens onze contact pagina.